Merförsäljning

Tänk va dyrt det kan vara med mjölk. Idag gick jag bort till Konsum eftersom vi behövde mjölk till dagens middag, och den kostade 93:-. Jag tycker att olika butiker är olika bra på merförsäljning. Konsum är inte en av de butiker jag skulle säga är duktiga på det, särskilt inte Konsum här på Kroppkärr, men de lyckades idag. Jag köpte iallafall inte godis, det gör mig lite nöjd ändå=)




Fullspäckat schema

Vi kommer att ha fullt upp på måndagar framöver, rytmik på förmiddagen och babysim på eftermiddagen. Idag var första gången på båda aktiviteterna.

Rytmiken var väldigt mysig, ska bli kul att lära sig nya barnsånger. Jag får passa på att sjunga mycket för Lino, han är väl den enda i hela världen som gillar min sångröst, hehe.

Kul att lära känna flera mammor också, för fika blir det ju givetvis efteråt.

Jag var lite orolig inför babysimmet, eller rättare sagt innan och efter, när jag skulle byta om, men Lino skötte sig exemplariskt, satt bara och kollade. Väl i vattnet var han väldigt lugn, tror han gillade det. Och vi ser redan fram emot nästa måndag.

Lino var väldigt trött efter badandet, han vaknade inte ens när jag klädde på honom overallen, och det har ALDRIG hänt tidigare.

(najsa badbraller=P)


Bilder från hockeyn


Hockey

Lino har fått hörselskydd idag. Han gillade dem inte alls när vi testade dem här hemma, men när vi kollade på hockey så gick det bra.

12 veckor och två dagar gammal är Lino idag, och hockeydebuten är avklarad. Färjestad vann ju också med 1-0, precis som det ska vara!

Då det krånglar med att ladda upp bilder via appen blir det bara text nu, så kommer bilderna när det fungerar igen.


Signatur

Tänkte försöka få till en signatur efter varje inlägg, vad tycker ni om denna??

Hungrig

Ja, om man är hungrig och inte får mat DIREKT så kan man se ut så här. Ledsen kille! ( och ja, väldigt taskig mamma som lägger ut en sån bild ;)


Innebandy

Lino gillar innebandy, antagligen för att det är mycket som rör sig och samtidigt låter. Han gillar dock inte när Karlstad gör mål, det blir nog lite för högljutt med alla applåder då.

Dagens match spelades hemma mot Växjö, seriefinal, där Karlstad vann med 5-4, efter en rysare i slutet då Växjö gjorde 5-4 målet med bara 36 sekunder kvar. Kusin Adde var duktig som vanligt.

Niklas köpte lotter i pausen, och det blev vinst, två biljetter till Färjestads hemmamatch mot Djurgården imorgon, tror ni Lino kan följa med på det?


Skyldig?

Det är väldigt märkligt för mig att gå in på Systembolaget, ungefär som att bli stoppad av polisen. Av någon anledning känns det som att man gör något olagligt, även om det börjar bli ganska många år sedan jag fick handla alkohol helt lagligt! Idag slapp jag visa leg, ett tecken på ålderdom kanske?!


Foto by Jeanette Dahlström!

När Lino var två månader var Jeanette här och fotograferade honom, det var alltså 4e januari. Bilderna behöver inte kommenteras närmare, de talar för sig själva, underbara!


Snabb tillbakablick på mitt 2011!

2011 var ett år med många vuxenpoäng för mig. Störst av allt var givetvis att jag blev gravid och födde vår älskade son Lino.

Väldigt många beskriver det första mötet med sitt barn som "kärlek vid första ögonkastet" och "lyckligaste stunden i mitt liv", men så var det inte för mig. Jag var helt slut, glad att jag ens levde och kände mig som att jag blivit överkörd av en lastbil. Men kärleken kom sedan smygande på. Han blev snabbt mitt livs kärlek, och kärleken växer fortfarande dag för dag, hur det nu är möjligt=)

Första tiden hemma var jobbig, med ångest inför nätterna då han mest var vaken och skrek. Det visade sig att han fick för lite mat och även hade ont i magen. Stackars liten! Efter ca 2 veckor sov han ganska bra och vi började må bra igen!

En annan stor sak under året var köpet av vårt hus, vårt drömhus faktiskt. Tänk att man har letat och gått på visningar så länge, och precis när man är på väg att ge upp så kliver man över tröskeln på ett hus och bara vet att man ska bo där, härlig känsla. Att sedan flytta när jag var höggravid och sjuk var inte det bästa, men med hjälp så gick även det=)

Bytt jobb har jag också gjort, eller rättare sagt bytt arbetsuppgifter. Jag gick från att vara säljare till säljutbildare. Tråkigt att jag bara hann jobba en månad innan föräldraledigheten, men jag har ju något kul att se fram emot till hösten!

Det var några av mina händelser från 2011, ska bli spännande att se vad 2012 har att erbjuda, förhoppningsvis många trevliga händelser. Jo, jag ska ju bli faster, det är stort=)


Äntligen...

...har jag startat min blogg, varför har detta inte skett tidigare? Jag har nog använt Facebook som en slags blogg tidigare, men nu är det dags på riktigt. Då jag knappt har någon tid framför datorn numera kommer jag mestadels att blogga från mobilen, vilket innebär att det antagligen inte blir så mycket text, utan mest bilder. Lämna gärna kommentarer, om det nu går!? Jag är helt ny på bloggfronten, så det kanske tar sin tid innan jag kan alla finesser och får till utseendet! Ha tålamod med mig! Trevlig läsning=)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0