Busdag


Stoj och lek hela dagen. Elsa och Lino har varit ute och busat i snön också.

Leker med Duplo



Busungen



Snö


Tänk att den kom i år också, snön! Det var riktigt snöoväder i går, snöade stora delar av dagen. Idag låg snön alldeles fin och vit utanför och gjorde att det snabbt blev ljust ute. 

Vi passade på att ta en tur till pulkabacken, premiär för Collin! Lino åkte snowracer och blev glad när han hittade en stor snöboll som han kunde ta med sig hem!

Premiärturen

Ut på tur, aldrig sur!


Vi kollade på

Upp och ner för backen

Snöälskande hunden

Kul på snöhögen




Hemmadag


Nu när vi alla i familjen är krassliga så blir det mycket tid inne. Collin är fortfarande väldigt snorig och har börjat hosta lite också. Han äter rätt bra som tur är, och har inte feber. Han sover oftast rätt bra ute i vagnen, men i eftermiddag vaknade han efter bara 25 minuter, så då fick han sova en stund i selen istället.

Mysigt

Lino fick både spel och pussel i julklapp, så han har fullt upp, har blivit en hel del spelande för oss alla nu.

Bajsspelet



Julafton


Collins första jul och Lino har har längtat massor efter den här dagen, det är ju en stor dag när man är 4 år!
Vi har alla varit lite förkylda, men det blev värre för både Niklas och Collin idag, så de stannade hemma. Lino och jag firade jul på Färjestad, men det var en sliten kille efter allt hostande, så vi åkte hem först av alla.
Nu sitter en hostande kille här hos oss i soffan, och Collin har kräkts två gånger idag av allt snor han får ner i halsen! Traditionen med att åka till Medskogen på juldagen blir i år inställt pga sjukdom. En jul som inte blev som vi hade hoppats, men barnen har fått en massa fina julklappar och vi får passa på att mysa tillsammans istället!

Vi är förkylda, men det går ju iaf över! God Jul allihopa!

Collin har fått en egen mobil

Julfina killen

Massa paket under granen

Tomten kom i år också

Collins julklappar gick hem hos Lino också!



Lucia


Jag hade hoppats på en fint inlägg med bilder från luciafirandet på förskolan i måndags, men struntade i det. Nu ändrar jag mig ändå, så ni får se de "fina" bilderna på mina små tomtenissar!

Det fina syskonkortet

Lussefika



Strong Mama


Träning var vad som stod på schemat i förmiddags. Collin och jag testade på Strong Mama på SATS. Väldigt smidigt att kunna få till träningen när han kan vara med, så det kommer bli flera sånna pass till våren. 

Efter passet bad jag ledaren hjälpa mig att känna efter hur stor min magdelning är, men jag hade visst ingen delning kvar, den inre cylindern i magen har gått ihop helt.  Och när hon säger "Men, du är ju stenhård", så kändes det ju väldigt bra, skönt att höstens timmar på gymmet har gett utdelning!

Eftersom det var sista passet innan jul så fick vi julfika också!

Träningskillen







Stor


10 månader och en dag, men på den här bilden tycker jag nästan det ser ut som han vore dubbelt så gammal, vår stora lilla kille!




Dammsugning


Här hemma behöver inte varken Niklas eller jag dammsuga längre, det sköter Lino. Och han är så noga så han till och med kör dubbeldammsugning, effektivt.





Fika på stan


Lino ville så gärna åka buss, så igår åkte vi ner till stan och fikade. 




Tyson åkte med hem



Rytmik


I torsdags var vi på näst sista småbarnsrytmiken. Collin gillar det inte alls lika mycket som Lino gjorde, han verkar inte tycka om när det blir för stimmigt och för mycket folk. 





Kerstin Andeby



RSS 2.0