Bad


Collin gillar att bada och blir väldigt lugn när han är i vattnet.





Barnmässa


Lino och jag spenderade förmiddagen på Barnmässan idag medan Collin var hemma med sin pappa. Det var skönt att få ge Lino lite mera uppmärksamhet, lillebror tar ju annars rätt mycket tid.

Kallt ute i kön innan vi kom in

Liten växer och blir större för var dag



Sjuk


Lino fick feber idag efter förskolan, och när man är sjuk får man äta pannkakor klockan åtta på kvällen.





Collin


Hej, jag heter Collin!





Fem veckor


Tiden går snabbt och liten blir stor, eller iaf större. Han väger nog säkert runt 5kg nu, och när man bär omkring på honom märks det att han ökat både på längden och vikten.

Idag har vi även gått från storlek ett till storlek två på blöjorna.

Vi har nog även bestämt namn, bebis, lillebror och pluttis kommer snart att bytas ut. När vi har gått från 90% säkra till 100% så ska jag skriva ut det!

Våra nätter består inte direkt av sömn numera, pluttis äter med max 1 1/2h mellanrum, så mer än en timmes sömn åt gången blir det inte, men det är dagens verklighet, imorrn ser det förhoppningsvis annorlunda ut! Han är iof oftast nöjd, inte så mycket gråt!

Sover bäst hos mamma

Fortfarande mycket hår

Babysittern fungerar i korta stunder nu!





10 dagar


När bebis var 10 dagar gammal hade vi besök här av en del av släkten, och bland dem Jeanette som fotograferade, Här kommer en del av bilderna. Hon är så otroligt duktig, och i april kommer hon tillbaka och ska fotografera igen.
Ni hittar henne på www.jeanettedahlstrom.se 















Tre veckor


Igår var det tre veckor sedan bebis kom, det firade vi med att ta lite kort. Tiden går alldelesför snabbt. Jag måste ta fram systemkameran lite oftare också, blir ju mycket bättre bilder även om jag inte är någon proffsfotograf.










Sol


Min första tanke var att ta en promenad med bara bebis på förmiddagen idag, men latmasken kom och bet mig i benet. Så nu på eftermiddagen tog jag med mig alla tre små ut på 30 min promenad själv för första gången, och det gick över förväntan. 



Efteråt körde vi lite altanhäng. Lino och jag delade på årets första glass ute i solen som värmde skönt. Vi har saknat solen, flera sånna dagar tack. 









RSS 2.0