Lunch


Idag blev det lunch på stan med mormor och Camilla. Äntligen fixade vi det sista till inbjudningskorten också, så till veckan går de iväg, sen är det bara resten av förberedelserna inför namngivningen kvar.


Solglasögon


I helgen fick ju Lino sina första solglasögon. Det är inte alltid så kul att ha dem på sig, så vi övar lite ute på altanen när solen skiner.


Present


Idag kom det en present från Karlstad Kommun till Lino. En Spöket Laban handdocka! Tack tack!


Sjuk


Efter en helg med fullt upp var det dumt att slappna av, för då kom förkylningen. Så idag har det inte hänt mycket här hemma, Tyson är väldigt uttråkad. Som tur är så har Lino varit rätt så lugn idag, vi har vilat tillsammans i soffan.

Jag hoppas bara inte att jag smittar honom. Förhoppningsvis har han ärvt immunförsvaret från sin pappa, för det är betydligt bättre än mitt. Har inte haft panodil hemma heller, men äntligen kom Niklas hem från jobbet med medicin.


Barnmässan


Under helgen är det barnmässa här i Karlstad. Igår var Niklas ledig, så vi gick dit när de öppnade, var ganska lång kö, men det gick snabbt.

Lino fotograferades, och han satt själv, vår stora kille.

Idag var Lino och jag där och sjöng på scenen, det var med rytmikgruppen vi uppträdde. Lino fick sig snygga solglasögon idag.

Sen tog vi ett varv där inne före det var dags för säsongens sista innebandymatch. Karlstad vann, men de var ju redan serievinnare och klara för SSL.


Paket


Igår kom det ett stort paket i posten, superkul tycker vi, eller mest jag=) Han fick den här fina Barbapapan och en fin filt. Det var från kompisen i Sthlm, som han inte har träffat ännu. Tack så mycket!!


Skor


Jag älskar verkligen Linos Converse som han fick av Lisa & Kenth när han föddes, de är så snygga, och har är så cool i dem. De passar super till de snygga jeansen han fick av Malin m. fam också.


Gåstol


Vi har funderat lite fram och tillbaka på om Lino ska få en gåstol. I fredags så hittade vi en på Blocket som vi köpte, och det var tur, för han älskar den verkligen.

På kvällen när han satt i den skrattade han på riktigt för första gången, så där härligt och högt skratt.

Han har som tur är inte riktigt förstått hur man tar sig framåt, förflyttar sig bara någon meter som max nu, men det dröjer väl inte.


Mössa


Tyson fick också prova Linos nya mössa, och han blev sååå fin.


Kan själv


Lino förstår inte riktigt hur man gör när man äter/dricker från flaska, men han tyckte det var betydligt roligare att göra det själv, och med en flaska med handtag gick det lättare.


Ny mössa


Efter dagens fika + lunch med gänget från rytmiken tog vi en tur på stan. Lino fick en fin mössa inför nästa säsong.


Gladfis


Det är så kul att ha en glad bebis. Och han tycker som sagt det är så kul att ha tungan utanför munnen, kanske inte borde uppmuntras, men jag kan inte låta bli. Och jag får aldrig nog med kort på det.


Tummen


Ja, frågan är ju om Lino kommer börja suga på tummen, ibland verkar det så. Vi kan ju hoppas att tummen bara råkade hamna i munnen.


Slutspel


Lino hejar såklart på Färjestad=)


Tungan


Ja, Lino har hittat sin tunga nu, och tycker det är mycket roligare när den är utanför munnen.

Svårt att få till bra bilder eftersom han rör sig så mycket, men några har jag lyckats få till.


Random pics


Lite blandade bilder tagna den senaste tiden. Mitt mål är att få en bra bild på när lilleman lipar, han har nämligen upptäckt att man kan det.

 

 


Altanen


Med över 20 grader inne i inglasningen trivdes Lino bra. Ska bli skönt nu när det blir varmare ute så han kan vara med utan att behöva ha så mycket kläder på sig.


Derby


Idag har vi varit på innebandy igen, derby mellan Karlstad och Skoghall. Jag var rädd för att det skulle bli spännande, men Karlstad var klart bäst och vann med 6-1.

Lino sov sig igenom sista perioden, men sen var han vaken och minglade efter matchen, med Caroline, kusin Adde och några flera. Kusin Adde var riktigt duktig idag, höll nästan nollan.




Lunch


Idag har vi haft lunchbesök av söta Sarah som hade med sig så fina tulpaner och favorit-choklad, tack snälla du=)

Lino var lite kinkig under tiden, vet inte om han kanske börjar bli lite förkyld. Hoppas att han nyser för att han fått lite damm i näsan eller nåt.

Vi ska stanna inne resten av dagen och bara mysa iallafall.


Pension


Jag vet att det låter helt sjukt, men jag har längtat efter denna dagen i säkert 7 år.

Det orangea kuvertet kom i posten idag, och de året man fyller 28 får man första prognosen på hur mycket pension man får när man är 65 år.

Efter en så lång väntan hade jag ju väntat mig att det skulle stå lite mera än 13.400:- före skatt, jag hade gärna sett att det stod 41.500:- före skatt, MINST=)




Kompisträff


Idag har Lino träffat sina kompisar Nils, Melwin och Wilme. Alla bebisarna gillar att sitta i de sköna sofforna på fiket. Vi saknade dock Oscar.

Fikat på Söta Grodan imponerar igen.

Bilden på Nils och Melwin är från förra veckan.


Vattenläcka


Idag har vi varit utan vatten på morgonen, så Lino och jag åkte till gymmet och tränade, SATS Baby, så jag skulle kunna duscha.

När vi kom hem igen hade de kopplat runt läckan så vi hade vatten igen, som tur var. För aldrig är man väl så kissnödig och törstig som när man inte har vatten.

Det visade sig att läckan var precis utanför vår tomt.


Gipsavtryck


Nu har de varit här från städfirman och "lagat" det gipsavtrycket som de hade sönder. Visst är de duktiga?? Eller inte, det är ju ett skämt, ser ju inte bra ut. Det ser ut som att de har lagat det med cement, trodde först att det bara var blött, men kortet är taget mer än ett dygn efteråt.

Jag ska sätta mig ner själv och se om jag kan fixa till det, kan ju inte bli sämre.

Idag när Lino blir exakt 4 månader gjorde jag ett nytt avtryck, men både fötter,händer och ett hjärta på samma. Det blev rätt bra tycker jag.

Nu ska jag bara köpa något, ram eller upphängning, och hänga upp den på väggen i Linos rum.


Tulpaner


Jag skulle vilja ha tulpaner hemma jämt. Det blir så fint med blommor inne. Nu har jag köpt gula, och de är så fina.


Matstol


Nu är äntligen Linos matstol färdigmålad. Han är ju för liten för den, men så snabbt som han växer så dröjer det nog inte innan han kan sitta i den.

Jag hade tänkt måla en text/symbol på stolens ryggstöd, men har inte riktigt bestämt vad. Nån som har tips? Vet inte riktigt om "No.1" blir bra.

Kanske ska rätta tidigare inlägg om fikat på stan. Fiket heter Söta Grodan, och jag har kallat stället för Glada Ankan, Glada Grodan och Söta Ankan, men nu ska jag lära mig!


Datanörd


Undrar om det finns en liten datanörd i vår lille kille, han är iallafall väldigt intresserad. Antagligen för att det lyser.


RSS 2.0