Premiär


Idag började allsvenskan i fotboll, och Lino drog snabbt på sig sin matchtröja (eller var det kanske hans pappa som plockade fram den?=P). Göteborg vann mot Häcken, och grabbarna här hemma var nöjda. Förhoppningsvis kan vi snart komma iväg och se dem live istället.


Förberedelse


Idag innan gästerna kom hjälpte Lino till att städa, han skurade golvet om och om igen.

Sprutan med vätskeersättning är väldigt intressant, även om det är samma i flaskan så vill Lino hellre dricka ur sprutan.


Påskafton


Idag vaknade vi upp till en helt ny dag, med ett barn fullt av energi, äntligen! Började dagen i sängen med att öppna paketet från Melvin.

Nu måste vi snarare undanhålla saften från honom, för han vill dricka hela tiden. Tyvärr kan han inte äta, och vill inte sova, men så länge han är nöjd och pigg då får det gå.

Påskmiddagen blev av, och Lino har lekt och sett på tv med kusin Adde och farfar.


Glad Påsk


Den här påsken kommer nog inte bli riktigt som vi tänkt oss. Men det var ingen fara med Lino än så länge iallafall, vi ska bara kämpa vidare med att få i honom vätska, även när han sover.

Imorgon skulle vi ha haft påskmiddag här hemma, men den får vi nog skjuta på ett år.

Jag tycker så synd om Lino, men han fick iaf ett fint paket av sin kompis Melvin ikväll som han ska få öppna imorgon när han vaknar. Tack snälla goa Melvin!!


Akuten


Linos magsjuka har bara blivit sämre och sämre, så just nu sitter vi på akuten och väntar, väntar och väntar. Blodprov och temp har de tagit, och även kollat sockret och syresättningen. Nu väntar vi på resultat och en läkare.

Lino har inte fått i sig något alls sen igår, så han är väldigt slö. Just nu skulle han gärna få vara världens busigaste.


Vår


Det är så skönt nu när våren är på ingång. Mamma har varit här sen igår, och vi tog en promenad till Konsum för att köpa snäll mat till Linos mage.


Sjuk


Även om man har magsjuka så kan man vara glad, och snyggt klädd med nya skärpet!


Studio


I måndags var jag i studion på Bacill och blev inspelad. Resultatet kommer i mitten av april, spännande!


Godis


En liten tiggande kille fick till slut en godis i söndags när farfar var här på fika eftersom han inte skulle kunna få bort papperet. Det vi inte anade var att han skulle bita hål på papperet och få i sig chokladen. Lino blev iaf nöjd och ville ha mera.


Korv och bröd


Lino fick smaka korv och bröd för första gången i helgen. Gott gott sa han och åt upp.


Spegel


Det är kul att kolla på sig själv i spegeln tycker Lino. Det fungerar dock lika bra med mobilkameran.


Stockholm


I går lämnade vi Lino hemma med mormor och drog till Stockholm med tåget tillsammans med Magnus & Maria. Vi har shoppat, lunchat med Hanna på Spotify, sett Magnus Uggla, ätit god mat, druckit vin, ätit hotelfrukost och njutit.

Nu ska vi snart checka ut och bege oss ut på stan för mera shopping innan tåget tar oss hem till Karlstad igen.

Första gången vi har varit borta från lilleman båda två, välbehövligt tror jag, men nu saknar vi plutten!


Dammsugaren


Lino visar pappa hur dammsugaren fungerar.


RSS 2.0