Vägrar sova 27/6


Lino har börjat krångla lite vid läggning inför natten, han vill inte gärna sova. Sen är det nästan svårt att låta bli att ta upp honom, han är ju sååå go när han är trött, det är enda tiden på dygnet det går att mysa på riktigt utan att han ska krypa iväg eller klättra bort.

Här ser han på fotboll med pappa.


Sammanbiten 27/6


En liten sammanbiten kille som har snott Tysons boll.


Välling 25/6


Det är inte kul att behöva ligga ner när man dricker välling, stå på knä, se på TV och äta samtidigt är väl bra!?


Dammsugning 17/6


Lino är väldigt intresserad av dammsugaren, dock var han lite skeptisk när Niklas dammsög så nära, men det behövs när han äter smörgåsrån med hela kroppen.


Stadsloppet 16/6


Blogg.se har fortfarande inte fått igång appen, så det är därför jag inte kan blogga som jag vill, men jag hoppas de jobbar hårt med det.

Tänkte ändå försöka få till några inlägg.

När det var stadsloppet tog vi en promenad in till stan för att se när de vi känner springer. Vi såg några av dem men missade de flesta av någon konstig anledning, de sprang väl för fort. Det kom en skur, så Lino fick ha regnskydd på vagnen, det var visst inte så kul.



Sen gick vi via Färjestad till Rud och fikade, Lino drack sin välling under bordet på altanen, och sen vidare hem.

 

Gaaaah


Blogg.se håller på att införa ett nytt system, och det gör att appen inte fungerar, så det kommer bli dåligt med inlägg för mig nu. Jag har frågat när de beräknar vara klara, men de svarar inte, så vi får se... I´ll be back..


Krypa


Igår började Lino ställa sig upp i krypställning alldeles själv, det dröjer nog inte före vi måste säkra allt här hemma.


Mariebergsskogen


Idag har vi varit och strosat i Mariebergsskogen. Första rundan bland djuren sov Lino, så vi fick gå tillbaka när han hade vaknat. Han hälsade på getterna, men det var nog Tyson som var mest intresserad.


Amigurumi


Nu har jag äntligen virkat min första amigurumi, det var lättare än jag trodde, och gick ganska snabbt. Alla delar fixade jag igår kväll, sen monterade jag ihop den idag.


Anka i nöd


Tyson är väldigt duktig på att veta vilka leksaker som är hans och vilka som är Linos. Men Linos badankor lever farligt, Tyson tar varje chans han får att sno dem. Kanske får bli en investering i egna ankor till Tyson snart.


Majskrokar


Allt som lilleman äter vill Tyson ha, gröt, burkmat, majskrokar och även smörgås. Han vaktar gärna under stolen, för oftast ramlar det ner en godbit.

Och Lino sitter och retar honom, visar lite mat, och sen stoppar i egen mun.


Lock


Om man försöker så kanske man får in hela locket i munnen...


Vilde


Det lilla lugna som har funnits i lilleman är som bortblåst, han är en vilde som aldrig vill vara stilla. Kameran på mobilen är ju inte så snabb, den hinner inte med längre.


Fotboll


Då har EM börjat, och i sista stund gick vi bort till Konsum och fixade bilagorna. Första matchen på tipset fick vi in, och det var ju inte min förtjänst direkt, ibland är det väl tur att Niklas inte lyssnar=P


Frisbee


Lino är väldigt intresserad av Tysons frisbee, Tyson är dock inte lika intresserad av att låna ut det, men en liten stund gick bra.


Stå


En nöjd kille som kan stå alldeles själv i soffan. Extra kul när Tyson går förbi.


Pollen


Vi försöker utrota all pollen här hemma, Det fanns en del på altanen...


Mössa


Lilleman i sin nya mössa på väg till Ikea.


Bilstol


Nu har vår lille kille blivit så stor så han har fått en ny bilbarnstol, och han verkar trivas i den.


RSS 2.0