Gurka


Ja, vad gör man inte för att få lite lugn och ro när man ska äta middag. Idag var gurkan en räddare i nöden, skönt med något kallt att gnaga på när det kliar i tandköttet.







Stort steg


Idag är en stor dag i Collins liv, han har för första gången förflyttat sig utan hjälp. När han sitter på golvet så kan han ta sig bakåt och runt med hjälp av fötterna.

Så här fina blir bilderna nu när man inte längre vill sitta stilla

Glad skit



Bilstol


Igår premiäråkte Collin sin nya bilstol som han ärvt av storebror. Jag var lite osäker på vad han skulle tycka, men han verkade gilla den.









Helgen


I helgen var barnens kusin Elsa och hälsade på, vilket innebar en massa bus och lite häng i lekparken.

Busungar

På väg hem från lekparken 





Tandsprickning


Två tänder har kikat fram för Collin nu. Vi kände dem lite i fredags, och nu är de helt framme, så det kanske inte är så konstigt om han har varit lite grinig sista tiden.

Kan vara glad ändå

Inte lätt att få med så små tänder på bild



Höst


Nu är det höst på riktigt med gulnande löv och massor av regn, en årstid som inte alls passar Lino och hans astma. All fukt i luften gör att han blir tät och hostar en massa, igår kväll hostade han tills han kräktes, så han fick sitta och sova en stund i soffan tills det lugnade sig.

Trött sjukling

Collin har vi varit tvungna att klä på mycket mera nu när han sover ute i vagnen också, jacka, scarf, mössa och ullstrumpor på.

Redo att sova

Även Collin är förkyld, lite snorig och hostar. Hoppas sjukstugan här hemma snart försvinner.



Frisören


Oj oj, idag har lilla Lino flyttat ut och stora Lino flyttat in. Första gången hos frissan gick galant, han satt som ett ljus. 

Före

Före

Efter 

Efter



Kundvagn


En sväng till Kvantum blev det efter att vi lämnat Lino på förskolan idag, och då fick Collin sitta i kundvagnsstolen för första gången. 

Trivdes bra där



Lekparken


Man får passa på att njuta av de sköna solstrålarna som kikar fram. Vi tog en sväng till lekparken efter lunch, och Collin skrattade gott när han fick gunga!



Fullt fokus på gubben som klipper gräs i närheten



RSS 2.0