Pre-party


Vi har smugit igång Linos födelsedagsfirande under helgen.

Han har fått ett trähus med klossar, en P.O.P tröja, en Kaxs overall och tre träbilar. Klossarna till huset plockas i, och ur, och i, och ur i oändlighet. Bilarna körs också fram och tillbaka, i soffan, på bordet och på golvet. Det är med andra ord en väldigt nöjd kille som lagt sig för kvällen.


Ikea


Lino testade både både stolar och sängar idag när vi besökte Ikea.


Lunch


Idag fick jag trevligt lunchsällskap, tyvärr smakade maten inget vidare.


Dansar


Nu tar lilleman ganska många steg, det ser riktigt roligt ut, ungefär som att han dansar när höfterna rör sig lite som de vill.

Men det är svårt att hinna få fram kameran.


Assistent


I inflyttningspresent fick vi en hushållsmaskin från mamma, fast eftersom jag hade svårt att bestämma mig köptes den ungefär ett år efter inflyttning. En riktig skönhet blev det, en Bosch.

Nu har den invigts, till att göra snabba småbröd. Det går dock inget bra för mig med matbröd, de blir så kompakta så det tar en kvart att få i sig en brödskiva, och torrt, så jag får nog träna..

Fast bröden såg smartiga ut, och smaken var god.


Kan själv


Jag kunde inte hålla mig längre, idag plockade jag fram Linos egna sked till mellanmålet. Det går snabbt och är smidigt att mata honom, men han måste ju få lära sig äta själv, även om det blir lite kladd.


Lycka


Lilleman smög sig in i garderoben idag och blev väldigt glad över att hitta pappas innebandyklubba där!


Stor dag


Idag har Lino tagit sina första steg! Nu dröjer det nog inte så länge innan han går, även om han blir lite arg när han fattar att han faktiskt går själv.

Han bygger även med klossar själv nu, förut har han bara rivit ner, fast det är fortfarande det som är roligast.


Shopping


De senaste dagarna har bestått av shopping, innan helgen på Maxi, och igår var jag med tjejerna till Ullared.

Idag har vi haft finbesök x 2, på förmiddagen kom Melvin med föräldrar och på eftermiddagen Isabella med föräldrar. Lino är äntligen frisk så han får leka med sina kompisar igen!


Kvällsmys


Det är inte så mycket man hinner vara hemma med lilleman nu när man jobbar, men man uppskattar kvällsmyset desto mer.


Sticka


För 1 1/2-2 år sen virkade jag en variant av OS-mössan. Eftersom jag hade så mycket garn över så påbörjade jag även en halsduk, som blev klar igår, äntligen.


Frukost


Imorse var Lino och jag till Välsviken för att handla lyx-frukost till pappan i huset. Kundvagnarna stod ute och var kalla, så Lino fick åka i korgen istället.


Paket


Idag kom det ett paket från personligalmanacka.se som jag har beställt. Och den var superfin med två av de nyaste fotona av Jeanette som fram- och baksida.


Jobb


Då var jag tillbaka på jobbet efter ca ett års föräldraledighet. Jag har nu jobbat tre dagar, och det känns nästan som att jag aldrig har lämnat SBAB.

Det är kul att jobba igen, även om jag saknar lilleman i massor, och alla våra lek-kompisar.

Även om jag missar en del så kommer det lite uppdateringar på vad killarna i huset gör om dagarna.


RSS 2.0