Sjukstuga


Här hemma har Lino ögononflammation, hostar så han spyr och feber på kvällarna. Niklas är på väg hem från jobbet med influensa-symptom, och jag börjar känna av lite halsont. Hoppas det går över snabbt.


VAB


Idag var första dagen med VAB för lilleman. Han fick feber igår och har varit lite hängig. Vi tog en promenad ändå, till Tysons stora förtjusning, som rullade sig i skönt snön.


Frukost och Loppis


Ja, det är vad jag har varit iväg på idag. Vi började denna söndag med frukost på Kaviar i sällskap av familjen Lövenhamn/Nyström, men en härligt glad Melvin.

Sen åkte jag själv vidare till Färjestad på loppis, där jag i sista stund fyndade lite till mig själv. En kompis till badrummet, en häst till köket och då blev det en griffeltavla med stativ som ännu i te fått någon plats.


Måla


Konstnären här hemma tyckte det var roligare att ta av och sätta på korken på pennorna än att måla, men en liten teckning blev det ändå.


Innebandy


Niklas spelar cup ikväll. Lino och jag var där och såg de två första matcherna, som de vann.

Lino var inte så jätteintresserad av själva spelet, men det var kul att få låna pappas klubba.


Dymo


Nu har jag äntligen införskaffat en Dymo, som stansar text på remsor.

Den är redan använd på Linos nappburk, dokumentboxarna och familje-kollaget som Lino ska ha med till förskolan.


Inskolning


Idag har vi börjat med Linos inskolning på förskolan. Det gick väldigt bra, men vi var bara där en timme, det blir lite längre imorgon.

Nu på kvällen somnade han i min famn i soffan, trött som få.


Ut och gå


Lino är redo för att gå ut på promenad, att gå själv ute är hans stora intresse just nu, då blir han väldigt lycklig.


RSS 2.0