Micro


Jag stod precis och kollade på Lino och tänkte att det är så himla skönt att han inte lärt sig trycka på knapparna på micron, eftersom han är så fascinerad av den. 3 sekunder senare går micron igång...


Trötta


Här ligger visst alla och sover...


Ett litet paket


Idag skulle vi bara svänga förbi Konsum och hämta ett litet paket, trodde jag, men så litet var det inte, tur vi har nära.

De hade 50% på en del barnmat oxå, så jag hamstrade lite.

I paketet kom iaf vår nya elvisp, jag längtar efter att få vispa nåt snart. I paketet fanns även vår nya vägghängda torkvinda, jag vill inte ha nån ståendes på gräsmattan.


Napp


Det här med napp hade vi ju lagt ner, men eftersom Lino numera dricker välling ur nappflaska så har han börjat ta napp. Nappen är riktigt bra, han får tröst av den.

Han har även börjat sova i egen säng nu, och inatt låg han i egen säng i sitt egna rum hela natten, han fick iof välling en gång, men det är ju lyx.

Nu vill vi bara att det ska bli en vana.


Faster


I helgen, på Niklas födelsedag blev jag faster till en liten flicka på 3kg och 48 cm. Jag har fått höra några namnförslag, vi får se vad hon får för namn.

Längtar tills jag får träffa den lille.

Bilderna är tagna av Elin och bror.


Måndag


Härliga måndag med rytmik och babysim. Jag laddade med en hallon och kesella-shake innan badet, mums.

Lino har dykt på riktigt idag, Ulrika tog några kort under vattnet, och det blir flera kort nästa gång. Jag längtar redan tills vi får dem.


Kärlek


Mina grabbar <3




Majskrokar


Efter att Tyson fått en hel del "mat" som kastats ner från matstolen var det idag dags att äta upp två hela majskrokar själv, och han verkade gilla dem.








Tårta


Idag har jag bakat en tårta för första gången i mitt liv, det var på tiden. Jag bakade en tårta till Niklas eftersom han fyller år imorgon, nu återstår bara att se hur den smakar, den består iallafall av vanilj, hallon och ferarrimousse.








Multisnutte


Så har jag äntligen sytt Linos multisnutte, ja, konstigt ord kanske, men jag har kommit på det helt själv. Snutten har en hållare för bitring och en klämma så att man kan fästa den så den inte tappas bort. Nu återstår det bara att se vad lilleman själv tycker.


Bamse


På väg hem efter dagens handling satt Lino och läste Bamse i bilen tills han somnade. Det var inte så lyckat eftersom klockan var närmare 19, så nu är han fortfarande vaken, och klockan är 21. Får se hur natten blir.




Gröt


Idag åt Lino gröt till lunch ute på altanen. Verkar som att det är dåligt väder runt om i Sverige, men här skiner solen för fullt.


Sol


Idag snöar det i Stockholm och här i Karlstad skiner solen, nästan så att det känns som sommar. Vi har varit ute på lång promenad och efter lite lunch på altanen inviger Lino sitt UV-tält, så han kan vara i solen med oss.


Mat


När Lino ska äta smörgåsrån hamnar det mesta på golvet, till Tysons stora glädje. Ingenting hamnar i Linos mage, han stoppar det inte ens i munnen, men vi får träna vidare.


Björnbröder


Lino gillar Björnbröder, han gillar iof allt färgglatt som låter och rör sig! Han har dock lite svårt att låta bli iPaden, vill gärna trycka och gärna smaka.


Fika


Lino och Wilme var på Söta Grodan och fikade idag <3 Lino var glad, även om han fått en spruta i varje ben. Senare kom även Oscar till fiket.


Kompisarna


Tyson är väldigt reserverad, men det var ok till en början att ligga bredvid lilleman!


Foton i påsk


Några foton blev det i påsk.


Lino med farbror Peter.
Här är Lino tillsammans med farbror Peter.

Sötste påskkärringen.
Sötaste påskkärringen Moa.

En fokuserad liten kille.
En fokuserad liten kille.


Pija spanar ut.
Pija står och spanar ut.


Jacob på studsmattan.




Somna själv


Just nu tränar vi på att Lino ska somna själv, alltså utan att bli vaggad eller ammad till sömns. Jag ligger bredvid honom tills han har somnat. Det har blivit lite gnäll och gråt, men har gått förvånansvärt bra ändå.

Ikväll somnade han direkt, nu hoppas vi att detta håller i sig, sen får vi öva i egen säng.


Påsk


Lino och jag tog en tur till stan förut, där firades påsken på Stora Torget, och vår rytmik ledare Kerstin sjöng. Lino sov mest.

Sedan var hela familjen på påskmiddag hos familjen Helgesson på Färjestad. Då jag har köpt ett nytt objektiv till kameran tar jag kort med den, och har nästan inga nya kort i mobilen att presentera.


Majskrokar


Ingen favorit direkt, inte ännu iaf. Och när jag smakade själv på krokarna kan jag ju förstå varför, de är både torra och smaklösa. Men vi får se, han kanske ändrar sig!


Skor


Idag har Lino invigt sina nya skor, på sin 5-månadersdag. Stora killen.


Keps


Lino gillar sin keps iaf, och vad det verkar så är han ju ingen medgångssupporter.


Roadtrip


Det blev en roadtrip till Borlänge och Falun för mamma, Lino och mig idag. Vi stannade först vid kupolen för lite shopping och mat och sen vidare till bror och Elin i Falun för lite fika.

Linos kusin kan ju titta ut när som helst, så det kanske inte dröjer förräns det blir en tur till.

På väg hem snurrade vi runt lite i Falun och sen i Borlänge, var ju så länge sen jag var där. Mycket är sig likt, även om det hänt en del de senaste åren.

Butiken "New Yorker" va lite rolig tycker jag, den borde öppna i Karlstad, köpte en tröja och ett linne där.


RSS 2.0