Alla ❤️-s dag!

Blommor och choklad, precis det jag gillar fick jag igår, och det var rätt färg på blommorna och rätt smak på chokladen, mina killar kan. Sen att både chokladen och blommorna var placerade inne på toaletten visar ju bara att de känner mig väl, första stället jag går till efter att jag kommit hem från jobbet, haha.



Finaste lappen

2 År

Vinterns hittills finaste helg har precis passerat. Solen har varit framme och fått snön att gnistra. Collin har firat sin andra födelsedag med en massa paket och sötsaker. 



Leker med sina födelsedagspresenter

Fredag

Ledig fredag betyder inte alltid att man blir så utvilad. Idag vaknade Collin innan halv 6, och hans energi gör nästan att jag blir trött, hur orkar han?


Jag plockade iaf fram lite målargrejer vid 10 så jag kunde få dricka en kopp kaffe i lugn och ro. Sen vid 11 så satt Collin och nickade till, så den tidiga morgonen tog ut sin rätt.


Sen är det iof så att Collin som fyller två år imorgon snart har ätit mer mat i sitt liv än vad Lino gjort på fem år, så det kanske inte är så konstigt att han har energi. Till lunch idag så delade vi på en ugns-pizza, vi åt alltså lika mycket han och jag. Under eftermiddagen klämde han i sig inte mindre än fyra (ja FYRA) korv med bröd!!! Ok, det fanns lite bröd kvar, men ändå!



Man blir glad efter en halv pizza

Vinter

Helgen har tillbringats uppe i Norra Värmland hos mamma och där fanns det snö. Det har varit rätt fullt upp så det var skönt med en lugn helg med god mat och några vändor i pulkabacken. Lino testade även på att åka lite skidor.


Ingen konst att åka bil med Collin, på väg hem sov han 2 timmar och 20 minuter av resan på 2 timmar och 25 minuter.



RSS 2.0