Teckning


Idag på öppna förskolan ritade Lino sin första teckning, alla kritor som fröken Christina plockade fram var väldigt spännande.

Han körde även runt Ronja i gå-vagnen.


Höst


Det känns som att hösten är nära. Tidigare i veckan plockade jag fram dunväst, raggsockor och mössa till Lino, som dock inte behövdes idag.


Stengång


Här kommer resultatet av stenläggningen. Vi är väldigt nöjda.


Bilprovningen


Då får vi snart köra bilen ett år till, bara en lampa som behövde bytas. Lino var väldigt fascinerad av alla saker som fanns där inne, mycket att kolla på.


Bergvik


När vi var på Bergvik sprang vi på Melvin och Amanda. Kul att krypa runt där tyckte killarna.


Plåster


Lilleman fick ha plåster för första gången i fredags efter att ha rispat upp sitt finger mot en tagg i rosenbusken.

Mumintrollet-plåstret satt säkert på i 1-2 minuter, max, innan det åkte av.


Måla hela världen


Efter att ha inhandlat färg igår och begagnade krukor för 5-10:-/st idag började jag måla. Snart är väl allt vitt här hemma.


Leklåda


Hos farmor och farfar finns det en väldigt rolig låda, den är fylld med leksaker.


Bad


Efter en dejt med fina mammor och barn, älvhäng och lunch i solen åkte vi hem och badade. Först i vattenspridaren och sen i Linos nya pool.


Leklandet


En solig dag som denna passade vi på att leka på leklandet. Lino träffade sina kompisar Melvin och Nils, och de busade som vanligt.


Gå själv


Har en överlycklig kille här hemma som har lärt sig att gå själv med gåvagnen.


Loppis

Maria och jag var på Backluckeloppisen och sålde igår. Mycket folk var det, och vi fick sålt en del, men hade ändå MYCKET med oss hem igen, tyvärr.

Hittade själv en del fynd. Hittade denna korgen och två pocketböcker för totalt 15:-.


Fika

En nöjd kille fick fika i sackosäcken idag, det är ju OS.
Tyson tyckte nog att det var lite orättvist, men efter att ha stirrat ut Lino länge nog fick han smaka en liten bit iaf.


Grinigt

Lilleman vaknade 06:30 med lite täppt näsa idag, bara för att jag senast igår skröt om att han brukar sova till 8, typiskt. Jag hoppas att det bara är något tillfälligt som går över efter lite extra sömn, så vi kan gå till lekparken och busa lite senare. Pigg är han iallafall.


Leklandet

Lek och bus med några ur föräldragruppen stod på dagens schema. Leklandet var verkligen toppen. Lino skrattade gott när vi hoppade på studsmattan och tyckte mycket om bollhavet, så dit ska vi snart igen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3293493/images/2012/pic_502151dd9606ee1174000042.jpg" class="image">


Krama kudden

Lino blev trött efter inspektionen av Dannes nya lägenhet igår. Den var så fin så Lino ville nog flytta in, han packade ut nästan hela skötväskan. Han gillar att plocka ut saker, idag blev han överlycklig när han hittade en japp.


Trevligheter

Igår var jag ute på trevligheter på stan med sköna mammor. Vi åt gott, drack gott och unnade oss. Sånt får man aldrig för mycket av.


RSS 2.0