20 steg


Det släppte helt plötsligt och Collin började gå. Först några steg, och sedan var han uppe i över 20 steg, och då ville han gå samma sträcka om och om igen.







Dagsvila


Eftersom Collin inte sover så bra om nätterna och har varit väldigt svårsövd senaste kvällarna så började vi igår att bara låta honom sova en gång per dag, istället för två, och det fungerade rätt bra. 

Idag var det alltså andra dagen, och när klockan närmade sig 12 så han skulle få sova så hade han under förmiddagen redan tagit tre powernaps, så det gick inget vidare idag. Han vaknade dock redan 05:30 imorse, så det var ju inte så konstigt. Hoppas på en sovmorgon och bättre morgondag!

Tröttmössan



1-årskontroll


Vaccination stod på schemat idag, en spruta i varje ben. Som tur var så gavs sprutorna samtidigt, en av läkaren och en av BVC-sköterskan, så gjorde det iaf bara ont en gång. Han fick dessutom lite sockerlösning innan för att det skulle kännas lite mindre. 

Han väger nu 9530g och är 76 cm lång, inte konstigt att han växer ur sina kläder!



I väntrummet



365 dagar


Det är helt otroligt, men det har gått ett helt år sedan vår lilla prins såg dagens ljus för första gången. Klockan 11:18 föddes han, 11/2-15. Idag vid 11:00 började vårt träningspass på SATS, lite svettigt, men förra årets "träningspass" var extremt mycket jobbigare!

Idag har vi inte gjort så mycket mera än varit hemma, och tränat då. I helgen som var firade vi både Collin, mormor och min moster uppe i Medskogen med tårta och massa annat gott, det första av tre kalas!


Han fick en massa fina presenter i helgen, lego, kläder, pengar och en ryggsäck. Ryggsäcken som var från mormor satt helt otroligt bra redan!

Måste ju packa med lite chips

Bild från igår

Födelsedagsbarnet

Grattis-kort från farmor och farfar kom i posten idag!

Nu hoppas vi att nästa år inte går riktigt lika snabbt!

Stort GRATTIS på din första födelsedag Collin!



Barnkök


Efter att ha letat efter ett barnkök från Ikea i närmare ett halvår fick jag äntligen tag i ett, tack vare vår granne Marie, som dessutom körde hem köket. Eftersom mina planer var att måla om och fixa med köket så ville jag inte köpa ett helt nytt. Jag är väldigt nöjd med resultatet (även om det återstår lite småpill), och hoppas att barnen kommer gilla det lika mycket!

FÖRE: 
Bild lånad från Ikeas hemsida

EFTER:













Det jag har gjort är att måla allt som var träfärgat, bänkskivan svart och resten vitt. Sprayat alla grå detaljer med silverspray, satt in spotlights, klistrat på utskuren vinyl på ena dörren och sytt en kökshandduk. 



RSS 2.0