Roadtrip


Igår bilade vi upp till Medskogen. Vi stannade till i Torsby för lite handlande och en snabb picknick i gräset vid parkeringen. Lino somnade till precis innan vi kom fram.


Midsommar


Hela midsommarhelgen (och lite till) har vi spenderat vid stugan. Lino har lekt mycket med vatten, vid sjön, i vattenpölarna och vid vattenslangen, så det har gått åt många ombyten.


Foton


Smakprov från förra helgens fotografering. Hon är så himla duktig Jeanette, det var väldigt många fina bilder.


Kamin


Innan det blir vinter ska vi installera en kamin, och till den behövs det ved. Niklas har kapat och jag har kluvit. Är lite stolt över högen som jag har kluvit själv (förutom några st) med hjälp av en yxa. Det slutade dock med en del blåsor i händerna, och ändå är vi långt ifrån klara.

Lino hjälpte också till med att bära lite ved, men mest kollade han på när Niklas jobbade med motorsågen.


Lekparken


En cykeltur till lekparken blev det idag, för att leka med grannen Theo. Lino var riktigt skitig när vi kom hem, förhoppningsvis ett tecken på att han har haft kul.


Kroppkärrssjön


Även idag har vi varit på stranden. Jag skulle dock kalla grabbarna för sandpojkar snarare än badpojkar, sötnosarna.


Bad


Idag har Lino och jag badat tillsammans med Amanda och Melvin vid Kroppkärrssjön. Det var lite kallt i vattnet, men annars helt underbart.


Besök

Helgen har varit riktigt trevlig. Vi har haft besök av Linos kusin Elsa och hennes pappa, och även mamma har varit här. I går på förmiddagen träffade vi Jeanette på Gubbholmen för lite fotograferande, och jag längtar massor efter bilderna.

Elsa blev väldigt förtjust i Jeanette,och ville helst bara vara hos henne.


Bad


Igår tog Lino och jag cykeln till Kroppkärrssjön för att bada. Det var lite kyligt, så det var bara fötterna vi doppade. Lino tyckte dock det var roligare att jaga alla fåglar.


Nationaldag


Idag är det Sveriges nationaldag och vi är lediga, så vi har varit en tur till stugan. Eftersom grabbarna även är lediga imorrn stannade de kvar, så nu är jag själv hemma.

Lino gjorde en svensk flagga på förskolan igår, eller jag tror iaf att det är en svensk flagga=)

Igår på eftermiddagen hade vi picknick på Sandgrund med Camilla, Mathias, Maria och Magnus! Svensktoppen, lite musikal och Starboys såg vi. Lino posade framför Camillas kamera med kepsen på sned och tungan ute, undrar vem som har lärt honom detta?


Sommar


Nu är det sommar på riktigt, och jag hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig. Nån regndag då och då kan vara skönt, men inte en hel sommar!


RSS 2.0