Fågelhus


Nu har vi fått upp vår fina julklapp i ett träd. Fåglarna blir kanske inte så glada, eftersom det inte kommer bjudas på mat i nya huset (mat till fåglar=bajs i trädgården=äckligt), men den fyller sin funktion som prydnad. 

Tack Adde och Caroline 💜









Snäll


Jag tror minsann att jag har varit väldigt snäll i år, särskilt med tanke på att tomten kom med världens bästa paket till mig!! =D


Tack älskling!! 


God Jul


Vi vill önska er alla en riktigt GOD JUL!!





Bortskämda


Det har inte ens hunnit bli julafton ännu, och vi har redan blivit bortskämda med en massa fint, och mycket gott!

Idag har vi varit på julfika med skinksmörgås hos Linos farmor och farfar. Hem kom vi med både skinka, choklad och nya fina böcker till Lino.

Och nu på kvällen kom Linos kompis Melvin förbi och lämnade julklappar både till Lino och oss, vi fick en finfin hink med överflöd av gottigheter=) 

Tack Goa ni!!❤️







Tidiga klappar


Igår kom Camilla och Mathias förbi med julklappar till Lino, den ena var skickad hela vägen från Hokksund! 

För att det inte ska bli överflöd av julklappar för Lino så får han öppna dem allt eftersom han får dem, så hinner han leka med allt.

Han gillar att få presenter, och det första han gjorde imorse var att hämta sina nya leksaker!

Tack så mycket❤️








Advent


Tiden går alldeles för snabbt, det är snart tredje advent! 

Lilleman och jag har redan pyntat granen och även testat tomte-dräkten. Nu är vi redo för luciafirande, och bara vi har köpt lite flera julklappar så är vi redo för julen, bring it on!







Om jag tänker efter så kanske Linos hår skulle behöva ett besök hos herr hårklippningsmaskin innan jul också, fast det gör kanske inget att han inte kommer kunna se tomten, han är ju så söööt!



RSS 2.0