Sitta själv


Liten blir större och större, nu har han lärt sig att sitta själv, även om han inte klarar det så länge så blir balansen bättre och bättre för varje dag!





Tyson kan också sitta



Snickeri


Nu är jag faktiskt lite stolt, och om man får skryta lite så är det nog dags. Niklas och jag försöker ofta ha olika projekt, just för att vi alldeles för lätt blir ovänner när det gäller att hitta lösningar. Men nu har vi haft ett gemensamt projekt, att brädfodra om en vägg. Och ja, vi klarade det, även om det är lite snett och kanske inte helt proffsigt så klarade vi det, tillsammans, utan skilsmässa, med nästan inget bråk alls, i tre dagar!
Vi har lite målning och hängrännan kvar, men rivning, isolering, kapning och uppsättning har vi klarat av. Nu ska vi bara få till en spaljé också, sen har vår fulhörna Omvandlats till vår finhörna!

22/7 Rivning pågår

Tur vi har en bra hjälpreda

Några brädor på plats

24/7 Snart klara med brädfodringen

Målning och hängrännan kvar

Vårt första riktiga snickeriprojekt utan så mycket hjälp, tänk va bra att det är lite snett, så vi har något att berätta för barnbarnen!



Teater


Peter Pan och Kapten Kroks Krok hade premiär igår i Mariebergsskogen, och vi var där. Riktigt bra teater, både för stora och små. 

Far och son

Koncentrerad kille

Spännande och bra

Kapten Krok

Peter Pan



Ostindiefararen Götheborg


I fredags tog vi en sväng ner till hamnen och kollade på Ostindiefararen som var på turné i Vänern, ett maffigt skepp.

På väg till skeppet

Ostindiefararen Götheborg

Titta

Framifrån

Far och dotter

Grabbarna i svarta kepsar, matstopp på McDonalds

Fulla i bus

Rutschkana är kul



Byggen


Från i onsdags har vi haft besök av barnens morbror och kusin. Niklas och bror har bytt brädfodring på vår garagevägg medans Lino och Elsa har byggt fågelhus. Collin och jag har stått för markarbetet och försett snickarna med mat, fika och vätska! 

Rivning pågår

Nu ska spikläkten upp

Byggarbetsplats

Koncentrerade målare

Konstverk på torkning

Mellis på altanen

Kompletta inflyttningsklara hus

Bara lite målning kvar

TACK FÖR HJÄLPEN!!!



Majskrokar


Nu har Collin fått smaka majskrokar, och han verkar ju faktisk gilla dem, vilket jag inte trodde. Men jag hade glömt hur kletigt det blir, gaaah!



En till som gillar krokarna





Fem månader


Igår blev Collin fem månader. Han ligger helst på mage, älskar att plaska i vatten, sover max en timme åt gången på nätterna, är antagligen allergisk mot mjölk, har snart inga utslag kvar på kroppen, storebror är favoriten, sover bra i vagnen om dagarna, är oftast glad och han har idag tagit sig framåt i gåstolen! Vår goaste gulliplutt!


I stugan 2/7

I stugan 2/7

Premiär i poolen 5/7


9/7


På kalas hos Moa & Jacob 11/7



Vänder sig


Nu har vi en kille som inte vil ligga så mycket på rygg längre. Han har lyckats vända sig om rätt länge, men det har varit svårt att säga om det har handlat om tur eller inte, nu är det väldigt tydligt att han gör det medvetet!





Mjölkallergi


Efter några nätter utan i princip någon sömn fick vi idag äntligen komma in till barnavdelningen. Collins utslag har bara blivit värre, och eftersom han har så mycket utslag så trodde de att han är allergisk mot mjölk även om testet inte visade något. Så nu blir det mjölkfritt, igen, och så håller vi tummarna för att han blir bra!

Mjölkfri ersättning som Collin inte gillade

Lika glad ändå



RSS 2.0