1,5 år

Det går inte riktigt att förstå att Collin redan har varit med oss i 18 månader (och en dag eftersom det var den 11e igår) och nu har han blivit så stor så att han börjat på förskolan, eller håller iaf på med inskolning.

Niklas skolar in Collin, Lino har gjort första veckan på förskolan efter sommarlovet och jag har jobbat en vecka efter semestern, tiden går. Idag känns det som höst, men igår var det fint och varmt när solen sken!

I norra delarna av länet ligger det runt nollan på morgonen, och det är bara 12/8 än, men hoppet om att sommaren återvänder håller sig fortfarande vid liv!

Det tar emot, men vi kanske skulle behöva klippa luggen!
Älskade skrutt!

Cykeltur

Lino har blivit riktigt grym på att cykla, nu kan han både starta, cykla och bromsa, även om vi nog måste träna mera på själva bromsandet.

Förut tog vi en promenad/cykeltur runt om i kvarteret och stannade vid skolans lekpark. Blev en liten joggingtur för mig för att hinna med.

Koncentrerad
Collin håller koll på storebror som cyklar offroad
Finast😍
Klätterapa

Dumma humla

Förut när jag stod i köket och skulle diska stekpannan så kom Collin in och mitt på golvet började han gråta lite innan han helt plötsligt började panikgråta. Min första tanke var att han hade trampat på något eller nypt sig (då Niklas precis hade öppnat kylskåpet) så jag tog upp honom för att trösta. Då hör jag något som surrar, och efter ett ögonblick ser jag en humla på hans kind, gissa vem som fick lite panik. Jag lyckades vifta bort den så att den hamnade på tröjan iaf, sen fick Niklas plocka bort den. Hur den hamnade där lär vi aldrig få veta, om Collin plockat upp den eller om den flugit fram till honom.

Usch vad ont han fick, blev bränd både på halsen och på kinden. För någon vecka sen köpte jag hem salvan Xylocain som bedövar vid bett, solsveda, skrubbsår osv, och tyvärr har den använts mer än jag hoppats redan.

Tack och lov så gick det värsta över ganska snabbt!


RSS 2.0