Sjukling


Under helgen har vi haft en liten sjukling här hemma. Lilleman har blivit förkyld, tät i näsa och hals, som har gjort att han har spytt och haft svårt att sova.

Efter många tvättmaskiner, flera omgångar sängkläder, en natt mellan oss och en hel del gnäll så avslutade vi helgen med ett skönt bad, och där hade han nog kunnat stanna länge, vår lilla fisk. Men nu sover han iaf.

Tyson passade på att sno några ankor under tiden L badade, och tyckte det var tråkigt att dörren ut var stängd.


Klätterapa


Lino har börjat klättra på det mesta nu, än så länge har han inte slagit sig så mycket, jag hoppas det fortsätter så.


Babblarna


Lino kan sitta still en liten liten stund, men bara om han får se på låten med Babblarna. Det var tur att han blev tipsad om den låten av sina kompisar Wilme och Mikkel.


Full fart


På Öppna Förskolan är det full fart, massa leksaker att leka med. Och Melvin hittade en låda att åka runt i.


Bita


När det kliar i munnen kan man bita på allt, även vardagsrumsbordet.


Matta


Tyson invigde nya vardagsrumsmattan direkt, han är nog ganska nöjd över att äntligen ha en matta att vila på.


Rytmik


Då har höstens rytmik dragit igång. Barnen är väldigt fascinerade av Kerstins instrument. En gång till hinner jag med innan jobbet drar igång, men då får N följa med Lino istället.


Upplevelsebadet


Det var länge sen jag såg Lino så lycklig som han var igår. Vi var på upplevelsebadet med kompisarna Wilme, Melvin, Mikkel och Molly. Han dök under vattnet säkert 5-6 gånger, men lika glad för det var han. Antagligen var han en fisk i sitt förra liv.


Smygkik


Här kommer en bild från dagens fotografering. Jeanette är ju så duktig, längtar mycket tills jag får alla bilder.

Jeanette hittar ni på http://mrnikon.blogg.se


Mellis


Här är grabbarna som äter mellis på öppna förskolan tidigare i veckan. Undrar om Lino tränar olika miner inför dagens fotografering!?


Tunna


Vi har fått en så otroligt snygg trätunna av Linos farmor och farfar idag, som passade hur bra som helst i vardagsrummet. Det är så kul när man kan krydda inredningen med sånna guldkorn=)


Förkyld


Har haft en förkyld liten kille här hemma. Det började i torsdags och jag antar att det är något han fått på öppna förskolan. Nu är han väldigt pigg igen, även om det snoras och hostas lite.


Stå själv


Liten kille blir bara större och större. Nu har han börjat släppa taget så att han står alldeles själv. Oftast är det bara någon sekund, men det sker oftare och oftare.

Mobilkameran är inte så snabb, så bilderna blev lite suddiga.


Bobby-Car


Linos garage är nog snart fullt nu.


Monster


Eftersom jag inte hade något sällskap igår så sydde jag mig en kompis, Monster heter han.


Sladd


Lino har lärt sig att dra ur sladden när pappa dammsuger. Kul tyckte han, men det tyckte inte pappa efter tre gånger...Hehe...


RSS 2.0