SnowRacer, kälke, Bob


Ja, kärt barn har många namn. Idag var andra gången för vintern som vi var bort till kullen och åkte lite. I måndags var det tillsammans med grannarna, och då grillade vi även korv. Lino som är väldigt frusen av sig fick bäras hem efter en stund (fast han klarade nästan 2h i -10, så det är bra gjort ändå för att vara honom).
Idag var det ca -2, solen sken och det droppade från träden, nästan så man fick lite vårkänsla, på självaste nyårsaftonen!







Theo




Pappan har minst lika kul!


Jul 2014


Slutet av året närmar sig med stormsteg, och julen är över för denna gången! Vi firade som vanligt julafton med Niklas familj. Tomten kom också!


Lino fick många fina julklappar, och har inte ens hunnit gå igenom alla ännu! Massa bus gjorde honom trött, och till slut satt han själv och kollade på TV. 


På juldagen åkte vi norröver till Linos mormor och firade vidare. Även här blev det en massa paket och mycket onyttigheter, men det är ju bara jul en gång per år!



Snö och väldigt fint var det ute, synd bara att det var -20- -25 grader under tiden, vilket gjorde att vi inte kunde vara ute mera än korta stunder.



Linos kusin Elsa kom också till Medskogen!



God Fortsättning alla!!



Julmarknad


Förra helgen var vi uppe i Medskogen hos Linos mormor och gick på julmarknad! Lino tyckte nog att tomten var lite läskig, men han fick en godispåse som var väldigt uppskattad!

Nu i helgen besökte vi julmarknaden i Mariebergsskogen. Då hade Lino på sig sin nya fina blå jacka som han fick från snälla Åse förra säsongen, som nu passar perfekt!


Tomta 141129

Mariebergsskogen 141206


RSS 2.0