Lunchsällskap

Det är inte varje torsdag jag får så här fint lunchsällskap. När pappan och Lino är hos logopeden så får minsteman och jag äta tillsammans. Det var ett strategiskt smart val att sitta ute och äta lunch bredvid Stora Torget där det går förbi en massa bussar, vilket medförde att mamman faktiskt fick äta, för just bussar är visst väldigt intressant när man är 1,5 år.

En piggare kille idag

Sjukling

Nu är vi inne på dag nummer tre med feber för Collin. I måndags ringde de från förskolan så jag fick åka och hämta hem honom. På eftermiddagen då så var han pigg igen, så vi trodde först att det var en febertopp bara som försvann lika snabbt som den kom, men oj vad fel man kan ha. Just nu har han 39,1 i temp, kanske inte så konstigt att han är gnällig och inte så matglad. Förhoppningsvis är det 3-dagars feber, för isåfall borde det ge sig imorgon.


Kaninen

Älskade kaninen är numera med överallt, från att aldrig gillat något gosedjur till att ha med det i princip överallt. Det började efter inskolningen på förskolan, antar att den "luktar trygghet".


Älskade underbara...

...kloka unge! I helgen är det marknad i Torsby och innan vi skulle dit frågade jag Lino om han hade pengar så han kunde åka karusell?

Lino: "Nej, det har jag inte". *en liten stund senare* "Men mamma, du har ju jobbat jätte mycket, kan vi inte ta dina jobbpengar?" *tänker lite* "Förresten, var har du pengarna?"

När vi var framme i Torsby så frågade jag om han ville köpa sig något, och får då till svar: "Nej, jag har ju redan så många saker hemma."

Vi stannade i Torsby hela dagen tillsammans med mormor, och både hon och jag var trötta innan hemfärd, men Lino var fortfarande pigg och glad, tror inte han har klagat en enda gång under dagen även om vi gått mycket. Han tjatade lite efter att få åka karusell, men det är ju så enkelt att ha med honom, och kul, älskade stora lilla kille!

Premiär i Äppelmasken
Högst upp i "Pariserhjulet" -"Mamma, vart kan man hålla i sig?"
Pizza-lunch
Avslutning i hoppborgen

Majs

Det mesta går ner, men majs är en av favoriterna. Idag fick han smaka på min majskolv, tänkte jag, men han åt upp hela, tror inte det fanns kvar ett enda majskorn när han var klar.

Lycklig
Mums

Återblick

Förutom det förra inlägget som jag la upp igår så var det ju nästan en månad sedan förra inlägget, så här kommer lite vad som hänt sedan dess!

21/8 invigde vi nya lekparken vid kullen som inte är så långt hemifrån.

Och senare samma dag åkte Lino och jag på tivoli och åkte karusell tillsammans med Emilia och hennes föräldrar. Lino ville först inte åka något, sen skulle han helt plötsligt åka en stor karusell, och han tyckte att det var kul, och lite pirrigt!

23/8 var första hela/riktiga dagen på förskolan, då jag skulle lämna dem.

26/8 och ledig fredag tillbringade vi på Ikea och i lekparken i stan innan det var dags för 1,5 års-kontroll plus vaccin för Collin.


Cykelpremiär

När storebror är ute och cyklar så vill ju lillebror också testa såklart. Det var med lite skräckblandad förtjusning som första egna cykelturen ägde rum.

Tidigare idag när Collin sov bakade Lino och jag en sockerkaka, smarrigt till kaffet!


RSS 2.0