Göteborg


Efter en helg i Göteborg är vi på väg hem och jag sitter redan och planerar för nästa resa. Vi har strosat runt i Nordstan, ätit räkmacka, varit på Liseberg och myst, allt tillsammans med Hugo och hans föräldrar. Vi mammor har även varit på festival, Summerburst, och dansat! 

På Liseberg lyckades vi vinna stjärnvinsten på chokladhjulet också, 2kg M&Ms. Eftersom alla brukar vara intresserade av hur mycket man då spelat bort så kan jag säga att vi betalade 60:- den spelomgången, ock sen spelade vi bort 40:- till, så en hundring totalt=)

Matstopp på väg ner, och de vid bordet bakom hade fått en glass för mycket, tur för Lino!

Collins favoritplats på hotellet, vid fönstret!

Mammor på vift!

Första karusellen

De två små tröttnade snabbt!

Glasspaus!

Stjärnvinsten och en nöjd Lino!

Collin ville också ha choklad

Lille bus-kaninen



Gräsklippare


Undrar om det är möjligt att vi fått ett barn till som är lika tokig i gräsklippare!? 





Borta, tittut!


Den här ungen alltså, han kommer ge oss många gråa hår, men även en massa rynkor av alla skratt!

Han kommer snart äta oss ur huset, lilla matvraket! Och han är envis som en åsna, har väldigt bestämda åsikter! Hans skratt kan få den mest sorgsna att dra på smilbanden! Arg som ett bi och glad som få, i en enda salig blandning!Älskade unge, det ska bli spännande att få följa din resa!




Jag lärde honom "tecknet" för att något är "borta", kanske mitt stora misstag, för nu kastar han bort ALLT och sen visar han "borta!"





Hjälpreda


Under helgen har vi installerat nya hjälpredan, vår nya namnlösa familjemedlem, välkommen!





Första fotbollsträningen


Det var svårt att veta vad Lino egentligen tyckte om dagens träning, ena stunden jagade han bollen för fullt och sen ville han inte vara med, och så varvades hela träningen. Han har dock varit trött under helgen och ätit väldigt lite, och eftersom jag är genomförkyld så kanske han har något som är med och stör.

Nu har vi iaf plockat fram fotbollsmålet här hemma så vi kan fuskträna inför nästa söndag!

Vår fina fotbollskille


Mariebergsskogen


Äntligen har värmen kommit och vi kan börja hänga i Mariebergsskogen igen, Karlstads pärla. Otroligt tacksamt att ha en sån fin park med djur, lekparker och fin omgivning så nära, och desdutom helt gratis.

Idag var vi där tillsammans med Melvin och hans föräldrar. Lino och Melvin träffar inte varandra så ofta, men de hittar varandra väldigt snabbt. En massa bus, lek och fika blev det, och Collin blev lyrisk när han hittade den lilla fontänen. Det var en väldigt trevlig förmiddag!

Minigrisen

Grabbarna kollar in fåren

Plask plask


RSS 2.0