Promenad


Eftersom jag fick ett sms från posten om att Linos nya vinterkängor fanns att hämta på Konsum så tog Lino och jag en promenad dit. 

Och givetvis måste man stanna vid lekparken en stund. Jag trodde aldrig att lilleman skulle följa med hem självmant, men när jag lockade med att han skulle få välling så gick det väldigt enkelt.









Läxa


Idag har vi lärt oss en läxa: Gå ALDRIG ut utan nyckel!!! Niklas och jag var ute på altan och plockade in parasollet inför vintern när Lino stängde igen altandörren, och alla andra dörrar var låsta, PANIK!!

Vi försökte få honom att öppna, men han orkade inte få upp handtaget. Som tur var så fick Niklas tag i sin mamma, som fick hoppa på cykeln och cykla hit med en extranyckel så vi tog oss in. 

Det var 20 långa minuter! Lino var inne och lekte han, såg lite på TV och hällde vatten på golvet!


Slutet gott, allting gott brukar man säga va!? Hehe.., busunge!!!



Ikea


I eftermiddag tog vi en sväng till Ikea. Lino tyckte det var kul fram till leksaksavdelningen, där tyckte han det var väldigt kul, men när vi var tvungna att gå vidare var det inte alls kul.

Man skulle kunna tycka att han skulle vara nöjd efter en hel dag med lek och bus på förskolan, men när det dyker upp en rutschkana så finns det inget annat!







Turkiet

 
Det sägs att en bild säger mera än tusen ord, skulle det kunna vara så att en film säger mer än tusen bilder? Nja, jag vet inte, men det känns iaf roligare med en film, så jag klippte ihop en från vår semester. Den sammanfattar vår vecka på fem minuter.
 
 
 
 

RSS 2.0