Öppna förskolan


Idag var vi iväg till Öppna Förskolan här på Norra Kroppkärr, den sista måndagen de har öppet den här terminen innan de börjar förbereda inför Lucia och jul. Helt otroligt att 2015 börjar lida mot sitt slut redan!

Collin var en riktig tuffing idag, kröp iväg flera gånger och "rymde" även ut ur lekrummet! Lino ville absolut inte vara med på bild idag.







Fredagsmys


Idag har det varit en fredag precis i mitt tycke. Började dagen med ett gympass, sen var Collin och jag på babysim. Efter några timmar hemma med grejande och skrotande så kom Camilla, Mathias och Hugo över på en bit mat, och sen kom grannarna. Om man hade hälften så trevligt en fredag så vore det nog!

Bilden speglar nog inte alls kvällen (det var inte mycket kvar från start) men det var den enda jag tog!



Leklandet


I onsdags var vi och busade på leklandet tillsammans med Emilia och Maria, det var väldigt kul, hoppas på flera dejter där under vintern!











Sova


Tanken var att Collin skulle ha sovit i spjälsängen i natt, men det var vår tanke, inte hans. Han är iof i en separationsfas, även om det känns som att den snart är över. Fast jag myser gärna tillsammans i vår säng ett tag till, även om vi får lite sämre sömn. 

Det vore dock bra om han låg still, men det är visst också min tanke, inte hans.

Rumpan på min kudde, hur tänkte han här?

Och jo, visst får jag plats, har ju flera centimeter till godo!



Frukt


Clementin är en ny favorit hos Collin. Det är så skönt att båda barnen gillar frukt. Lino åt aldrig vanlig frukt när han var liten, utan bara fruktpuré, men nu gillar han iaf de vanligaste frukterna. Collin gillar inte banan, men annars äter han allt i fruktväg.

P.s två nya framtänder är på g där uppe, den ena är framme medans den andra känns genom tandköttet.








Kryper


I torsdags när Collin var 9 mån och 1 dag tog han sina första krypsteg, och nu börjar han få fart. Jag har ganska länge önskat att han ska lära sig att ta sig framåt eftersom han varit rätt frustrerad av att bara sitta still, men jag antar att jag snart kommer att önska att han satt still istället =P 







Det är svårt att få bra bilder nu när han rör sig så mycket!



Blodpudding


Collin är idag 9 månader och 4 dagar gammal, och han åt mera till lunch än vad storebror 4 år gjorde. Två skivor blodpudding gick ner utan problem, och hade det inte varit slut då så hade han nog kunnat äta mera, vårt lilla matvrak!





9 månader


Strumpis är nu 9 månader gammal, äter som en häst och är mest glad hela tiden, förutom när vi är på babysim. Han tränar för fullt på att krypa, även mitt i natten. Nattningarna har varit extremt enkla efter att han slutade att amma, fram tills ikväll när det var betydligt roligare att slå ihop fötterna. 

Vill inte sova



Höst


Efter kalashelgen var det väldigt skönt med en långpromenad i det fina vädret idag. 






Kalashelg


Tänk vad tiden går snabbt, det bor plötsligt en 4-åring hemma hos oss. Det har firats med pannkakor i stora lass, en väldans massa lek och många paket! Idag har vi haft en trött kille här hemma!

Födelsedagsbarnet i onsdags 


Bygger med nya legot

Svårt att få till en bra bild på två vildingar inne på leklandet

Tur att mormor hade bakat en tårta



RSS 2.0