Middag

Dagens middag med efterföljande dessert fick vi serverad på Rud hos farmor och farfar. Vi tog en skön promenad dit i solen och till barnens förtjusning åkte vi bussen hem. En trevlig eftermiddag. 
Promenad i solen

(null)

(null)

Tyson fick också åka buss



Utedag

I förmiddags gick vi iväg bort till kullen för att åka snowracer, det gick riktigt snabbt idag. Lino träffade sin kompis H där som han åkte snowglider med. Det blev lite lek i lekparken också. 

Eftermiddagen spenderade jag i skidspåret på Skutberget. Det blev iaf 6,3 km, lite längre hade det nog blivit om jag hade hittat spåret lite tidigare, då hade jag kunnat åka lite mer i dagsljus. 

Mellan utepassen fick vi trevligt besök av bästa gudsonen Hugo och hans mamma och mormor. Så idag har det fyllts på med massor av energi.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Leos Lekland

Eftermiddagen igår tillbringade vi på Leos Lekland. Barnen fick årskort av mormor i julklapp, så det lär väl bli en del turer dit under året. 

Båda tyckte att det var riktigt kul, och nu när Collin snart är tre år så kan han göra mycket själv, man behöver inte åka med hela tiden. 

Tack mormor för julklappen!😊

Han var visst inte höjdrädd

(null)

(null)

(null)

Studsmattan hade Collin sett mycket fram emot

Fika såklart


Buggkurs

Första tillfället på vårens buggkurs var ikväll, i Holken, Mariebergsskogen. Jag tror att det kan bli väldigt kul :)

(null)


Organisera mera

Frysen har vi inte haft full koll på, det har inte riktigt varit någon ordning. Idag tog vi tag i det och rensade hela frysen och rengjorde den och ismaskinen. Passade på att organisera upp vart allt ska ligga också, så nu är det tydligt. 

Det känns så skönt efter att man fått till något bra, nu kan vi sova gott.

(null)

(null)

(null)

(null)


Pizza och klubba

Japp, det var Collins kombination idag. Efter han ätit pizza ville han ha klubban som han fick på pizzerian. När han fått klubban så ville han ha mera pizza, så han varvade. Gott? Nja, jag tror jag avstår. 

Lite klubba

Och så lite pizza efter det...


RSS 2.0