Älskade unge


Du är mitt allt <3


20/4


Äntligen fungerar appen så jag kan blogga igen! Ska blogga ikapp lite.

Lino tyckte det var väldigt kul att vara med när Niklas badade Tyson. Han hade nog kunnat sitta kvar där ett bra tag om han hade fått. Tyson tyckte dock inte att det var så kul.


Vår


Nu känns det äntligen som våren är på väg, även om det har varit mulet och regn idag. I onsdags när jag var hemma med Lino var vi ute i vårsolen och grejade med trädgården, och Lino fattade snabbt att det var enklast att gräva i rabatterna.


Glass


När man är sjuk så får man äta glass på en torsdag, särskilt när man har ont i halsen.

Det här med vab har vi verkligen fått in rutinen på, kommer snart inte ihåg när Lino var på förskolan en hel vecka.


Sjusovare


Idag var det ingen som ville gå upp ur sängen, men både jobb och förskolan fanns på schemat, så det var bara att väcka de små liven!


Lördag


Idag tog vi en tur ner till stan och fikade lite. Och när Lino somnade i vagnen så passade vi även på att luncha, och fick sällskap av Linos kusin Adde och hans Caroline. Alltid lika trevligt. Det är så skönt att Lino inte måste sova hemma i sin säng om dagarna, för nu är vi inte lika låsta.

Väl hemma stekte jag några pannkakor till Lino som han vräkte i sig framför tv:n. Just pannkakor är nog lillemans favorit.


Medicin


När man är sjuk får man en dos alvedon, vilket är mums enligt Lino. Nu är det hosta han får dras med. Vi misstänkte astma,men det visade sig vara en infektion i halsen. Läkaren sa att han skulle bli lugn av alvedon, jag undrar om vi tog fel flaska..,

(Skrivet 130402)


Ikea


En snabb tur till Ikea fick det bli idag. Lino åt låtsas-mat i deras låtsas-kök.


RSS 2.0