Staket


Grannarna hade hit en grävare som tog bort deras häck, och igår togs vårt gamla staket ner. Idag har Niklas och Johan snickrat på det nya staketet och är i princip klara med den delen som är mellan våra tomter. Blir väldigt bra.

Före

Häcken borta

Gamla staketet i princip borta

Ny staketet snart klart



Sportkillarna


Jag vet att man inte ska styra barnen, men man kan ju uppmuntra och hoppas iaf. Det vore väldigt kul om de ville börja sporta, om de gillar det. Lino är iaf anmäld till fotboll som börjar nästa helg, vi får se vad han tycker. Han är iaf väldigt taggad, och har testat hela nya outfiten idag, med både fotbollsskydd och benskydd. 

Fotbollskillen

Collin har spelat innebandy idag, han tyckte det var kul att bollen faktiskt åkte iväg när han slog till den med klubban. Till slut tyckte han dock det var roligare att kasta bollen under byrån i hallen så jag fick plocka fram den.

Innebandykillen



Blod


Det är många år sedan jag började tänka på att ge blod, nu har jag äntligen fått tummen ur. Idag var hag iväg till Claratappen och fyllde i formulär och tog prover, om 6 veckor får jag reda på om jag är godkänd som givare.






Aprilväder


Märkligare väder får man leta efter, ena stunden snöar/haglar de, sen lyser solen och så börjar det regna, för att sedan börja om från början igen. 

Lino och jag har varit på marknad idag, och åkt karusell. Det var rätt kallt, men ändå kul att komma iväg. 








Stockholm


Efter två långa arbetsdagar i Stockholm med kollegorna på huvudkontoret ska det bli skönt att få komma hem igen! Sitter just nu på tåget och som vanligt är det försenat, både signalfel och växelfel. 

Saknar mina små skruttisar



Provokation


Collin är idag 14 månader, och i förmiddags var han och Niklas på barnmottagningen i tre timmar och provocerade mjölk. Han fick små mängder mjölk med ca 20 min mellanrum. 

Än så länge har han inte visat någon reaktion, men det kan ju komma. Närmare nio månader har han varit mjölkfri. Håll tummarna! Om allt går bra nu så ska vi börja ge honom lite mera mjölk från torsdag, och då trappa upp intaget under några veckor.







Cykelpremiär


Nu var det äntligen dags för Collin att få testa att åka med i cykelstolen och Lino fick ta ut sparkcykeln. Collin visade inte många miner under första turen.





Sen fortsatte vi att grejja i trädgården under eftermiddagen.







Fika


Lino har bakat chokladbollar idag, så det blev finfika ute på altanen efter att vi börjat rensa i trädgården. Underbart att solen och värmen är här! 







Det har varit en lång dag idag med tanke på att Collin tyckte att dagen skulle börja redan 05:40. 







RSS 2.0