Saknade lockar

Tänk att en klipptid kan framkalla så många känslor både före och efter. Och så här i efterhand så hade jag helst haft det ogjort, en tofs kan väl vara lösningen på luggen i ögonen typ för alltid, eller? Äsch, Collin tycker säkert att det är skönt med kortare hår, men de där första lockarna kommer att vara för evigt saknade.



Före: finaste lockarna
Under tiden: skeptisk unge
Efter: ...Men söt ändå😍
Kepsen på så glömmer vi för en stund vad som precis hänt, haha
Man får såklart fika om man suttit stilla hos frisören

Brigadmuseum

Att besöka Brigadmuseet har länge stått på listan över saker att göra och i dag tog vi äntligen tag i det. För min del får det gärna bli ett besök till utan barn då jag i te alls hann läsa allt intressant som stod, men vi kunde iaf kolla igenom allt. Och barnen fick en lista med olika saker att leta efter. Om de hittade alla saker fick de en belöning efteråt. 


Barnen ser på TV på 80-talet
Belöningarna

Pippi-teater

Collin har varit taggad länge inför att få se Pippi och idag var det äntligen dags. I Mariebergsskogen visade Värmlandsteatern Pippi Långstrump. Collin satt helt stilla första akten som varade i närmare 50 minuter. Andra delen var runt 40 minuter och det är lite i längsta laget för en sprallig 2-åring, men det var inte många minuter han missade. Han ville dessutom se mera när det väl var slut.


Lino tyckte att det var lite bra iaf. Mer än så vågade han inte erkänna. Sen kom jag på honom med att nynna med i Pippi-sången när vi kommit hem!

Bra föreställning både för små och stora, rekommenderas!


På väg, taggad som få
Pekar på vart Pippi var...

Igelkott

Vi har en besökare som bajsar på gräsmattan. Antar att det är Mr Igelkott som är den skyldige.


Skriv inläggstext 


Frukost

Något av det bästa med stugan är att man kan äta frukost ute i solen. I går var det helt klarblå himmel och solen sken tidigt på morgonen när Collin och jag åt frukost. När de andra klev upp var det lite mulet.


Skriv inläggstext 

Gott med leverpastej

Rabarber

Då ligger 1,3kg av årets rabarberskörd från pappas rabarber i frysen, redo att bli paj framöver.


En helg i norr

På femte semesterdagen denna sommar vände vi bilens nos mot norra delarna av länet. En önskan hade ju varit att det var mot Höljes, men det får bli om några år igen. Vi har istället tillbringat helgen hos mamma/mormor i Medskogen och varit på Flisa Marten. 


Karuseller, våfflor, lek, bus, vatten, sol, värme, shopping och mat förklarar mycket av helgen.

Sista natten sov kusinerna och mormor/farmor ute i tält. Alla vi andra gissade nog att någon av dem skulle ge upp och komma in, men tji fick vi.


Skriv inläggstext 

Första karusellen
Njuter i hängmattan i det underbara vädret
Förväntansfulla kusiner
Så här glad blir man när man lyckas sno pappas dricka
Helgens fynd, en smurf-dräkt

RSS 2.0