Vattentornet

Förra veckan på onsdag var vi upp till Vattentornet på Kronoparken. Det är 234 trappsteg upp och man kan se ända till Kinnekulle. Lino tyckte att trappan var lite läskig och ville vända, men vi tog oss upp. Om det är flera som ska dit rekommenderar vi ett toalettbesök INNAN. Collin blev ju typiskt nog kissnödig längst upp så vi fick i princip springa ner.

Utsikten från vattentornet. Till höger borta i horisonten kan man se Kinnekulle om man har kikare.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Småland

Vi ska renovera vår tvättstuga snart och efter att ha haft rörmokaren här igår så drog vi till Ikea för att kolla hur vi ska inreda efter renoveringen. 

Vi har aldrig haft barnen på Ikeas lekland tidigare men Lino ville dit, och jisses va smidigt. Vi träffade en anställd som hjälpte oss att rita upp tvättstugan, valde bänkskiva och skåpluckor/lådor samtidigt som barnen lekte. 

En timme hängde de på SmåLand innan vi hämtade dem och gick till restaurangen för middag/kvällsmat. 

Tummen upp för Småland.

Barn 52 och 53 incheckade
(null)

(null)

(null)



(null)








Bad och cykel

Innan ovädret kom in idag passade vi på att åka till Parkbadet Kronan på Kronoparken. Jag älskar verkligen att vara där, det är som att vara på semester.  Vi  var där några timmar och hann med både lunch och fika innan vi åkte hem och tog en kort cykeltur på gatan. Collin har fått på stödhjul på cykeln så vi slipper hålla i honom. Det gick riktigt bra då.

Jag och mina två fiskar.
(null)


(null)



100

Något nöjd kille som har lärt sig att räkna till 100. Vi köpte en räknebok till honom som var rekommenderad från 5 år på nätet. När vi fick hem den handlade det om att räkna till 10, så den var ju inte alls passande.

(null)


Lekparken

När barnen går på varandra inne är det bra att ha en lekpark nära att gå till. 

(null)

(null)


Inlines

Igår var tanken att ta en cykeltur men det blev 13,6 km inlines på Klarälvsbanan istället, en lugn och skön kvällstur tillsammans med grannen.

(null)

(null)


Gasolgrill

Länge har vi tänkt, pratat och funderat. Idag fick vi tummen ur och köpte den, gasolgrillen. Äntligen! Det blev en Landmann. Efter att ha grillat hamburgare är vi nöjda, nu blir det grillat lite oftare här på Yttersvängen.

(null)

(null)


Lek och Luft

Lite spontant bestämde vi oss för att åka till Kristinehamn och besöka Lek och Luft som har öppet på alla lov. De fyller en stor inomhusarena med en massa luft-saker, som rutschkanor, borgar m.m. 

Barnen hade superkul, och även vi vuxna tröttade ut oss. Nästa gång tar vi med kompisar, lunch och fika så blir det en heldag.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi avslutade med lunch på Mc Donalds.


RSS 2.0