Välkommen maj

Ja det finns inte många månader i livet som har varit sämre än april. Förutom ljusglimtar som att lilla Selma fötts och att vi fick en mysig helg i Falun så finns det inte speciellt mycket positivt. 

Vi började månaden med total sömnbrist då barnen hostat nätterna igenom, främst Collin.  Sen en vecka där båda barnen får feber i två omgångar var. 

Värst av allt är beskedet om att världens bästa Hugo fått diagnosen Leukemi. Men som tur är så är han en liten kille i sina bästa år som är stark som tusan❤️

I fredags var det bloddroppar på golvet lite överallt från Tyson så vi har varit och tagit prover idag. Känt sedan tidigare är att han har blåsljud på hjärtat, förstorad prostata och en tumör i ena testikeln. Idag fick vi veta att han ligger alldeles för lågt på sockret och har förhöjda värden på njurarna. Ingen urinvägsinfektion som vi trodde. Så han medicineras och så får vi nog mera besked senare under veckan. Han börjar bli gammal lille vännen. Men han är iaf pigg som en valp mellan varven.

I lördags gick farbror Ivar bort också, vila i frid❤️

Vi hade planer på att gå ner till Kroppkärrssjön ikväll och kolla på brasan, men vi toppar månaden med att Lino kräks, suck.

Sååå, sköna maj välkommen, må du komma med lite glädje tack❤️
I väntan på injektion av medicin och blodprov hos veterinären


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0